Tweedehands auto

Tweedehands auto gezocht? Een auto kopen  blijft een bijzondere gebeurtenis maar er hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan vast. Veel mensen hebben niet het budget om een nieuwe wagen te kopen en kiezen voor een tweedehandswagen.

Het is niet zo eenvoudig om een dealer te vinden die zowel betrouwbaar als betaalbaar is. Gelukkig vindt u bij TuuTuuT wat u zoekt. Bij ons zal u zeker de tweedehands auto vinden die bij u past tegen concurrerende prijzen. Bovendien staan onze medewerkers steeds paraat voor een goede service en uitstekende adviezen. Bij TuuTuut zal u zeker en vast een interessante occasie wagen vinden.  Opkoper BMW

Tweedehands auto kopen

Het grote voordeel van een tweedehandsauto kopen bij TuuTuuT is dat u veel informatie over occasiewagens kan ontvangen. Wij zijn al heel wat jaren lang een gewaardeerde dealer van occasiewagens. Als u kiest voor onze service kiest u niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor uitstekende voorwaarden.

U hebt de keuze uit heel wat verschillende soorten auto’s en denkbare merken. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands Mercedes-benz,Volkswagen, Peugeot, Ford of Opel.  een cabrio, een gezinsauto of een sportauto? TuuTuuT heeft het allemaal.

Bekijk onze occasie wagens

Tuutuut.com is een toonaangevende onderneming, wij hebben de kennis en ervaring om onze klanten altijd een ruime keuze auto’s uit voorraad aan te bieden.  In onze virtuele
marktplaats vindt u zeker de auto van uw dromen! Hier vind je alleen 2de hands wagens van officiële merkendealers. U hebt keuze uit alle verschillende soorten auto’s en alle denkbare merken. U kan uitgebreid zoeken op merk, model, carrosserievorm, brandstof, budget … Of u nu op zoek bent naar een tweede auto, een cabrio, een gezinsauto of een sportauto? TuuTuut heeft het allemaal. Ook gekend als Opkoper bestelwagens

Waarom kiezen voor TuuTuuT?

enkel wagens van erkende officiële concessiehouders
direct leverbaar binnen de week
Tweedehandswagens aan laagste prijsgarantie


Zo ziet de elektrische auto van de toekomst eruit

Elektrisch rijden wint razendsnel terrein. Grote merken investeren massaal in de ontwikkeling van stekkerauto’s met een grote actieradius en de nieuwste technologische snufjes. Wat heeft de toekomst in petto?

Op het wereldtoneel is Nederland een voorloper op het gebied van elektrische mobiliteit: verhoudingsgewijs staan in Nederland veruit de meeste laadpalen. Sinds 2017 worden er bovendien meer volledig elektrische auto’s dan hybrides verkocht, vorig jaar respectievelijk 25.065 en 4.094.

Met andere woorden: de toekomst ziet er rooskleurig uit voor elektrisch rijden en dus voor het milieu. Een auto op stroom stoot tijdens het rijden immers geen CO2 uit. Innovatieve productietechnieken en het gebruik van hernieuwbare energie moeten ervoor zorgen dat de auto-industrie in hoog tempo verduurzaamt.

Elektrische toekomst

Online is de trend duidelijk zichtbaar: op AutoScout24, het grootste autoplatform van Nederland en Europa, staan duizenden elektrische occasions te wachten op een nieuwe eigenaar. De BMW i3, Nissan Leaf en Volkswagen E-Golf leiden de dans op de tweedehands automarkt, gevolgd door de Renault ZOE, Tesla Model S en Jaguar I-Pace.

Volkswagen stelde zichzelf in 2017 tot doel om in 2025 minstens dertig elektrische auto’s te hebben gepresenteerd. Het eerste model uit de zogenaamde ID.-serie komt volgend jaar op de markt: de compacte Volkswagen ID.3. Daarna wil de Duitse autobouwer snel doorstoten. De productie van de ID.Crozz, een crossover SUV, staat gepland voor 2020. De ID.Buzz, een futuristische variant van het aloude Volkswagenbusje, moet vanaf 2022 van de lopende band rollen.

Blik in de toekomst

Tesla behoort zonder meer tot de voorhoede op het gebied van elektrisch en autonoom rijden. De Amerikaanse autobouwer wil het succes van de Tesla Model 3 een vervolg geven met de introductie van een nieuwe Roadster en de Tesla Model Y in 2020. CEO Elon Musk heeft bovendien aangekondigd dat Tesla in november een elektrische pick-uptruck gaat onthullen.

Renault blikt een stuk verder vooruit met de vorig jaar gepresenteerde EZ-trilogie. De drie autonome concept cars – EZ-GO, EZ-PRO en EZ-ULTIMO – zijn ontworpen om de efficiëntie en veiligheid van personen- en goederenvervoer in de steeds drukker wordende (binnen)steden te vergroten. Zelfrijdende voertuigen zijn geen toekomstmuziek meer: qua infrastructuur en wet- en regelgeving is er weliswaar nog een wereld te winnen, maar op technologisch vlak staan meerdere fabrikanten in de startblokken voor een transportrevolutie.

Vind jouw elektrische droomauto

Wil je niet wachten op wat komen gaat maar nu al een stekkerauto aanschaffen? Bij AutoScout24 staan duizenden elektrische occasions te koop. Dankzij de slimme filters op AutoScout24.nl en in de 2,5 miljoen keer gedownloade app kun je gericht aan de slag. Ook voor verkopers is het platform ideaal: een advertentie plaatsen is gratis.